Assalamualaikum everyone

Adakah anda trgolong dlm manusia2 yg mngalami masalah jerawat?ngeh3..yep actually Kechik adalah antara yg tergolong dlm golongan itu. Sedih kan? Tapi xpe klo fikir2 balik adalah hikmahnya kenapa Allah uji kita dpt kulit muka yg brjerawat mcm kawah bulan tu kan..mungkin Allah nk jauhkn kita drpd pandangan2 lelaki.

Its okey..haha..actually Kechik nk share masalah jerawat yg Kechik hadapi sejak Kechik umur 17 tahun. Sekarang dh 22 tahun dh. Dalam family Kechik je yg ada mslh jerawat paling teruk ni. Jeleskan bila tengok adik bradik lain smua elok jer muka. Licin je, flawless gitu. Dalam tempoh 6 tahun ni dh mcm2 produk Kechik guna tapi malangnya xde yg brkesan. Jenis jerawat kt muka Kechik ni pasir + batu. Pastukan muka Kechik ni jenis berminyak, bukan stakat kt T area (bhgian dahi, hidung n dagu) je, rsanya seluruh muka lh brminyak.Haaa..cer bygkn guane rupe dia.

photoeditor-1487134858093

Ni la rupa muka Kechik..sedih doe 😢

Ni Kechik nk share pasal jerawat batu. Sila klik link ini

Kechik ni pun ada resdung yg agak teruk gak. Maybe tu antara faktor yg menyumbang jerawat teruk kat muka ni. Apa2 pun Kechik harap sgt org yg ada masalah mcm Kechik ni oneday akan dpt merasa nikmatnya dpt kulit flawless. Haha..nikmat betul. Eh ni doa tau..amin lah..semoga korg dpt atasi mslh jerawat korg tu yeh..InsyaAllah..chaiyok..usahalah.

P/S: next post Kechik nk share apa produk yg Kechik prnah guna skali dgn review nya ye..

Advertisements